Tricou X-Bionic Energizer Summerlight

Cod produs: I020194N


X-Bionic

Disponibilitate: Stoc epuizat

355,50 RON

Acest produs nu este disponibil momentan!

Scurta descriere

Tricou de alergare X-Bionic Energizer Summerlight pentru barbati
Tricou X-Bionic Energizer SummerlightTricou X-Bionic Energizer Summerlight
Move your mouse over image or click to enlarge

  • Tricou X-Bionic Energizer Summerlight
  • Tricou X-Bionic Energizer Summerlight
  • Tricou X-Bionic Energizer Summerlight
  • Tricou X-Bionic Energizer Summerlight

Tricoul de alergare X-Bionic Energizer Summerlight pentru barbati, este un tricou comod. Acesta beneficiaza de un management excelent al umiditatii iar multumita tehnologiei X-Impact, ofera o compresie optima muschilor si performante imbunatatite datorita reducerii vibratiilor, scaderii pulsului, cresterii eficientei cardio-vasculare, protejarii articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor, sustinand organismul in momentele cele mai dificile. 3D-BionicSphere System este o tehnologie care asigura un nivel optim al temperaturii corpului si o protectie excelenta impotriva frisoanelor printr-o aerisire si evacuare a transpiratiei eficienta. Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire care consta intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Aceasta ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona ideala pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel, racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig iar zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm. Pentru a preveni transpiratia inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit Sweat Traps, o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Reducerea si evaporarea transpiratiei este acum mai rapida multumita tehnologiei Evaporation Surface Expander.
Tabel Marimi:

Compresie: Usoara
Izolatie: Racoroasa
Compozitie Tehnica:


71% Skin NODOR®
20% Polyamide
7% Elastane
2% Mythlan™
Materiale:


90% Poliamida
7% Elastan
3% Polipropilena
Tehnologii:
AirConditioning Channel®


Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Aceasta tehnologie ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona ideala pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel, racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig iar zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm.
X-Impact Technology™


X-Impact Technology este o tesatura speciala care realizeaza o compresie optima a muschilor si ofera performante imbunatatite datorita reducerii vibratiilor, scaderii pulsului, cresterii eficientei cardio-vasculare, protejarii articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor, sustinand organismul in momentele cele mai dificile. Datorita compresiei graduale, tesuturile si muschii vor beneficia de nutrientii esentiali activitatii fizice intense.

 
SweatTraps®


Pentru a preveni transpiratia excesiva inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata.
3D Bionic Sphere System


Tehnologia 3D Bionic Sphere System asigura un nivel optim al temperaturii corpului si o protectie excelenta impotriva frisoanelor printr-o aerisire si evacuare a transpiratiei eficienta. Aceasta tehnologie poate stoca pana la 8 cm³ mai mult aer pentru o mai buna izolare in timpul pauzelor de recuperare.


 
Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.
Recomandat pentru Alergare
Tehnologie 3D Bionic Sphere System, AirConditioning Channel, SweatTraps, X-Impact Technology
Fit Mulat
Design No
Compozitie Material: 90% Poliamida, 7% Elastan, 3% Polipropilena
Membrana N/A
Impermeabilitate / Respirabilitate No
Greutate No
Ghid de marimi indisponibil momentan !

Adauga Review-ul tau

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produse similare

Esarfa Buff Original Valerie Multi

Esarfa Buff Original Valerie Multi

69,00 RON
Pantaloni Columbia Titan Peak Convertible Pant

Pantaloni Columbia Titan Peak Convertible Pant

599,00 RON
Esarfa Tubulara Buff Original Yenta Pink

Esarfa Tubulara Buff Original Yenta Pink

69,00 RON
Jacheta Polar Bergans Bryggen

Jacheta Polar Bergans Bryggen

412,00 RON

327,00 RON