Livrarea produsului

Livrarea produselor se va face in termen de 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii cu un reprezentant Ascent.ro.

De asemenea vei primi un email ce contine informatii legate de termenul de livrare si de numarul de AWB al coletului. Numarul de AWB al coletului poate fi verificat incepand cu ora 23:00 in sistemul FanCourier pentru a urmari statusul livrarii coletului.

In lunile Decembrie si Ianuarie, FanCourier nu mai garanteaza termenul de livrare de 24 de ore. In general coletele se vor livra in 24-48 de ore dar datorita conditiilor meteo, a volumului mare de livrari sau a localitatii in care se face livrarea, comanda poate ajunge in cca 48-72 de ore. Iti multumim pentru intelegere.

Taxa de transport per comanda este de 15 Lei TVA inclus in aria de acoperire FanCourier

Comenzile ce depasesc valoarea de 149 lei TVA Inclus Transportul este gratuit, dar doar in aria de acoperire FanCourier.

Pentru a vedea daca localitatea in care vrei sa se efectueze livrarea se afla in aria de acoperire FanCourier ( pt a se afla in aria de acoperire, dupa denumirea localitatii, in paranteza trebuie sa fie cifra 0 ), click aici