Ceas Suunto Vector XBlack

Cod produs: SS012279110


Suunto

Disponibilitate: Stoc epuizat

900,00 RON

Produsul este diponibil si in urmatoarele variante:

Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 149 lei
POTI SA DESCHIZI COLETUL LA LIVRARE
PRIMUL SCHIMB GRATUIT
0733 020 535
Luni - Vineri - 09:00 - 17:00

Scurta descriere

Ceas Suunto Vector Xblack cu altimetru, barometru, busola, cronometru si rezistenta la apa 30 metri.
Ceas Suunto Vector XBlackCeas Suunto Vector XBlack
Move your mouse over image or click to enlarge

  • Ceas Suunto Vector XBlack
  • Ceas Suunto Vector XBlack
Suunto Vector este un instrument pe care nu-l puteti lasa acasa atunci cand planificati orice fel de iesire in afara. Plimbari, catarari, ski fond, toate sunt caracterizate de o trasatura comuna: pentru desfasurarea in siguranta aveti nevoie de informatii precise, in timp real, asupra imprejurimilor. Acest lucru il face acest instrument versatil, Suunto Vector.

Fie ca va aflati intr-o ascensiune la munte, rulati cu bicicleta pe un drum noroios sau skiati intr-o cursa de fond, Suunto Vector va scoate si din cele mai dificile situatii. Imbina caracteristicile unui altimetru, barometru si ale unei busole electronice cu cele ale unui sofisticat ceas sport.

Interfata utilizator clara si logica il face indispensabil pe munte. Design-ul ergonomic, cu display mare si butoane comode il fac usor de utilizat chiar si in cele mai dificile conditii. Are un fundal iluminat electro-luminiscent si bateria se poate schimba de catre utilizator.

Suunto Vector tine cursul activitatilor dvs. si furnizeaza informatii necesare luarii unor decizii competente in situatiile in care cunoasterea terenului din fata are un rol crucial.

Suunto Vector si functiile sale barometrice asigura informatii valoroase pentru prevederea schmibarilor meteo. Informatiile despre presiunea la nivelul marii duc la o mai buna citire si cunoastere a presiunii barometrice la altitudini inalte.

Cunoscand altitudinea, rata de ascensiune/coborare, indicatia busolei, tendinta vremii si presiunea barometrica veti putea lua decizii sigure, mai ales in expeditiile montane.

Caracteristici Suunto Vector X-black :
Altimetrul are un domeniu de masurare de pana la 9.000m, ceea ce include cele 14 piscuri de peste 8.000m ale lumii. Suunto Vector are o functiune de masurare a diferentei de altitudine care permite urmarirea ascensiunii pe verticala. Are o memorie automata de 24 ore care stocheaza altitudinea si rata ascensiunii/coborarii la fiecare ora. Are, de asemenea, alarma reglabila pentru altitudine si diferite functiuni de memorare. Cu functiunea de jurnal puteti inregistra totalul sau cumulatul pe verticala, ca si numarul de coborari cu skiurile.

Suunto Vector afiseaza presiunea barometrica si temperatura, acestea constituind date valoroase pentru previziunile schimbarilor de vreme. Suunto Vector inregistreaza automat datele barometrice pe ultimele 4 zile: primele 6 ore la intervale de o ora, apoi la intervale de 6 ore. Cu altitudinea de referinta setata corect, instrumentul arata presiunea curenta la nivelul marii, ceea ce permite citirea si intelegerea presiunii barometrice la altitudini mari. Totusi, nu uitati ca la expeditiile montane presiunile barometrice detectate se schimba pe masura ce va miscati pe verticala. Acest lucru face ca urmarirea schimbarilor vremii sa fie mai complicata.

Busola electronica Suunto Vector va ghideaza afisand punctele cardinale si inter-cardinale, si sageata N-S. Busola poate fi setata pentru urmarirea unei anumite directii, lucru folositor intr-un teren necunoscut. Functia de reglare a declinatiei permite utilizatorului sa corecteze diferenta intre nordul geografic si nordul magnetic.
In plus, Suunto Vector afiseaza, ca un ceas, ora. Are trei alarme zilnice, un calendar programat pana in anul 2089, un cronomteru cu timpi intermediari si un numarator invers. Timpul poate fi afisat in format 12h sau 24h.


• altimetru: altitudine, viteza pe verticala, alarma altitudine, jurnal, diferenta de altitudine, memorie automata altitudine pentru 24h, compensare temperatura, capacitate jurnal 8 kB, inregistrare intervale 20s, 1 min, 10 min, 60 min cu respectivii timpi de 10h, 12h, 7 zile si 10 zile
• barometru: presiune la nivelul marii, presiune absoluta, diferenta de presiune, indicator tendinta presiune, memorie barometrica 4 zile, temperatura
• busola: indicare puncte cardinale, sageata N-S, urmarire pozitie, setare declinatie
• cronograf: cronometru, cronometru numaratoare inversa, calendar, 3 alarme zilnice
• rezistenta la apa 30m
Recomandat pentru Drumetie
Destinatie Multisport
Functii Altimetru, Barometru, Busola
Dimensiuni No
Material carcasa No
Material geam No
Accesorii incluse Manual de instructiuni
Ghid de marimi indisponibil momentan !


Adauga Review-ul tau

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produse similare

Centura Suunto Smart Sensor

Centura Suunto Smart Sensor

354,99 RON
Ceas Suunto Ambit3 Peak Black (HR)

Ceas Suunto Ambit3 Peak Black (HR)

2.250,00 RON
Ceas Polar A360 Size M

Ceas Polar A360 Size M

899,00 RON
Ceas Suunto Spartan Ultra All Black Titanium HR

Ceas Suunto Spartan Ultra All Black Titanium HR

3.600,00 RON