Descriere
Mancare gustoasa pentru ture montane, expeditii, excursii, camping. Preparare rapida si usoara; pur si simplu adaugati apa in folia proprie, dupa
cateva minute puteti sa va bucurati de un desert savuros.
Produse prin liofilizare - procedeu de conservare, ce consta in uscarea produselor alimentare, la o temperatura sub zero grade in camere de vid.
Caracteristici:
• Denumire mancare: Muesli cu fructe si lapte
• Contine: Fulgi de ovaz, fulgi de alac, mix de fructe uscate 25% [fulgi de banane prajite si uscate 9% (banane 68%, ulei de cocos, zahar, miere),
ananas, mere, piersici, capsuni, zmeura], seminte de floarea soarelui, praf de zer, lapte praf integral, maltodextrina, zahar, ulei de palmier,
lactoza, proteine din lapte.
• Preparare: se toarna peste continutul plicului apa rece sau calda (in functie de consistenta dorita) si se amesteca bine.
• Valoare nutritiva kcal: 402 /kJ 1691
• Proteine: 11 g
• Glucide: 61 g
• Lipide: 10 g
• Gramaj 125 g
• Valoare energetica (kJ/kcal) kcal: 352 /kJ 1485
• Proteine/100 g 11 g
• Glucide/100 g 61 g
• Lipide/100 g 10 g
• Destinatie Mic dejun
cateva minute puteti sa va bucurati de un desert savuros.
Produse prin liofilizare - procedeu de conservare, ce consta in uscarea produselor alimentare, la o temperatura sub zero grade in camere de vid.
Caracteristici:
• Denumire mancare: Muesli cu fructe si lapte
• Contine: Fulgi de ovaz, fulgi de alac, mix de fructe uscate 25% [fulgi de banane prajite si uscate 9% (banane 68%, ulei de cocos, zahar, miere),
ananas, mere, piersici, capsuni, zmeura], seminte de floarea soarelui, praf de zer, lapte praf integral, maltodextrina, zahar, ulei de palmier,
lactoza, proteine din lapte.
• Preparare: se toarna peste continutul plicului apa rece sau calda (in functie de consistenta dorita) si se amesteca bine.
• Valoare nutritiva kcal: 402 /kJ 1691
• Proteine: 11 g
• Glucide: 61 g
• Lipide: 10 g
• Gramaj 125 g
• Valoare energetica (kJ/kcal) kcal: 352 /kJ 1485
• Proteine/100 g 11 g
• Glucide/100 g 61 g
• Lipide/100 g 10 g
• Destinatie Mic dejun