Ascent - The mountain shop

The North Face

The North Face Rucsac Drumetie Unisex Terra 55 Negru

Cod produs: NF0A87BZKT01

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 2-3 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
The North Face
Pret:
775,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

The North Face Rucsac Drumetie Unisex Terra 55 Negru

Rucsacul Terra actualizat din acest sezon demonstrează încă o dată că transportul de încărcături mai grele nu trebuie să fie deranjant. Acest rucsac clasic de trekking, conceput pentru multe zile pe traseu, are un panou din spate cu model strategic, bretele de umăr și centură de șold, care sunt atât confortabile, cât și respirabile. Volumul mare de 55 de litri consumă echipament, dar nu vă faceți griji că trebuie să scotociți în partea de jos pentru a găsi ceea ce aveți nevoie; fermoarul în două sensuri înseamnă că puteți deschide compartimentul principal și puteți găsi rapid ceea ce căutați. Partea superioară se extinde pentru a găzdui echipament suplimentar, iar curelele de compresie vă ajută să fixați totul pentru a crea o formă mai simplă. Există atașamente stâlp de trekking și piolet; are un buzunar intern pentru vezica de apă, iar buzunarul mare din față este foarte util pentru acces rapid la depozitarea stratului de coajă.

O reîmprospătare a lui Terra 55, noua versiune se mândrește cu o multitudine de actualizări, menținând în același timp caracteristicile de transport cu cinci stele și pentru începători. , laterale și partea inferioară a pachetului / Buzunar extern pentru umplere cu cataramă S/R pentru fixarea panoului frontal / Deschidere în partea superioară / Capac superior detașabil cu un buzunar interior, securizat cu fermoar, cu cârlig pentru chei / Două sigure - buzunare cu fermoar pentru centura de șold / Două buzunare pentru sticle de apă din plasă elastică / Buzunar intern pentru vezica urinară de apă / Curele laterale din chingă de compresie / Purtare pentru stâlp de trekking și piolet / Foaie de cadru detașabilă / Curea sternului / Curelele din chingă de compresie inferioare pot fi fixate în jos, fie ține. un articol mai mare, cum ar fi un suport de dormit/panoul din spate, curelele de umăr și centura de șold sunt modelate strategic pentru a fi atât confortabile, cât și respirabile

Beneficii principale: / Finisaj DWR / Buzunar pentru sticla de apă / Material reciclat
Un finisaj durabil rezistent la apă oferă protecție împotriva umezelii ușoare și a saturației țesăturii. / Țineți-vă apa la îndemână cu un buzunar extern pentru sticlă / Acest produs este fabricat din materiale reciclate, ceea ce ajută la reducerea deșeurilor din depozitul de deșeuri și la minimizarea impactului acestora asupra naturii.

/ Tesatura | 100% poliester reciclat / Dimensiuni | S/M, L/XL/ Volum | 55 litri

Utilizare prevazuta: / drumeții
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER