Ascent - The mountain shop

X-Bionic

Sosete X-Socks Effektor Xbs Ski Race

Cod produs: S100012

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 24h-48h
X-Bionic
Pret:
221,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Sosetele X-Socks Effektor Xbs Ski Race pentru barbati, sunt niste sosete de schi care asigura suportul necesar si garanteaza un contact perfect intre picior si clapar. Aceste sosete stimuleaza circulatia sangelui si asigura nutrientii necesari hranirii pielii, oferind o aerisire excelenta. X-Socks Partial Kompression asigura o compresie excelenta pe zone de 1mm latime, oferind o mai buna circulatie a oxigenului si substante nutritive pentru muschi. Aceasta tehnologie ajuta circulatia sangelui si racirea acestuia prin transpiratia mentinuta pe piele. Aktiv-Bund asigura sustinere iar alunecarea si strangerea excesiva sunt acum inexistente cu ajutorul acestei tehnologii. Aerul cald si umiditatea sunt conduse din interiorul piciorului spre exterior cu ajutorul AirConditioning Channel, obtinand astfel un picior mai relaxat si aerisit. Side Protector ofera protectie impotriva impacturilor si asigura suport gleznei, regland in acelasi timp si aerisirea prin functia AirConditioning Channel. Instep Protector with AirDuct Structure este o structura a camerei tridimensionale din material, care amelioreaz? presiunea si in acelasi timp asigura o circula?ie a aerului eficienta. Degetele sunt acum protejate prin tehnologia Toe Protector care absoarbe loviturile si asigura confort. Prin ToeTip Protector care contine niste protectii asimetrice, se realizeaza absorbtia impactului si protectia degetelor supuse presiunii. Tehnologia Traverse Airflow Channel System regleaza temperatura talpii piciorului si conduce transpiratia si supraincalzirea catre sistemul AirConditioning Channel. Anatomically shaped footbed ajuta zonele piciorului unde se concentreaza toata greutatea corpului si alaturi de Heel Protector asigura protectia calcaiului. AirFlow AnklePads protejeaza oasele gleznelor, acestea fiind predispuse zgarieturilor si loviturilor in timpul caderii, fara sa afecteze tehnologia de ventilare AirConditioning Channel. Tendonul lui Ahile este invelit intr-o perna a tehnologiei Lamberts-Nicholson Achilles Tendon Protector, care ajuta la atenuarea socurilor, prevenind presiunea si frecarea. Presiunea este absorbita prin tehnologia Shin Protector iar tampoanele care protejeaza gambele picioarelor impotriva presiunii sunt oferite de sistemul Calf Protector. X-Cross Bandage reprezinta tehnologia unui material elastic care protejeaza tendonul si muschii, asigurand stabilitate fara sa impuna limite de miscare. Canalul de aer longitudinal Air Guides, asigura o circulatie a aerului mai eficienta, fiind plasat pe toata lungimea tehnologiei AirConditioning Channel si ajuta la realizarea unui strat de aer intre piele si pantof, reducand riscul aparitiei basicilor. Sosetele ofera compresie partiala, datorita liniilor de pozitionare care sunt reglabile pe tibie si fac parte din tehnologia PositioningLines.
 


Compozitie tehnica:


22% Lana Merino
21% Skin NODOR
15% Mythlan
14% Vascoza
13% Robur
12% Nailon
3% Elastan


Material:


25% Nailon
25% Lana
21% Poliester
15% Polipropilena
14% Viscoza
3% Elastan


 
Nivel compresie: mediu


izolatie: Calda


Tehnologii:


X-Socks Partial Kompression


X-Socks Partial Kompression asigura o compresie excelenta pe zonele de 1mm latime, oferind o mai buna circulatie a oxigenului si substante nutritive pentru muschi. Aceasta tehnologie ajuta circulatia sangelui si racirea acestuia prin transpiratia mentinuta pe piele, special pentru acest lucru.
Aktiv-Bund


Aktiv-Bund ofera o sustinere perfecta, impiedicand alunecarea sau strangerea excesiva a sosetelor.
AirConditioning Channel


AirConditioning Channel este o tehnologie prin care aerul cald si umiditatea sunt conduse din interiorul piciorului catre exterior, obtinand astfel un picior mai relaxat si aerisit.
Side Protector


Side Protector reprezinta o protectie speciala impotriva impacturilor, care suporta si regleaza functia AirConditioning Channel.
Instep Protector with AirDuct Structure


Este o structura a camerei tridimensionale din material, care amelioreaz? presiunea si in acelasi timp asigura o circula?ie a aerului eficienta.
Toe Protector


Toe Protector este o tehnologie care absoarbe impactul in zonele sensibile si asigura protectie pentru degete.
X-Cross Bandage


Reprezinta tehnologia unui material elastic care protejeaza tendonul si muschii, asigurand stabilitate fara sa impuna limite de miscare.
ToeTip Protector


Aceasta tehnologie reprezinta niste protectii asimetrice care absorb impactul, fiind realizate din miez gol de fibre Robur si care protejeaza degetele supuse presiunii.
Traverse Airflow Channel System


Traverse Airflow Channel System reprezinta un sistem care regleaza temperatura talpii piciorului si transporta transpiratia si supraincalzirea catre sistemul AirConditioning Channel.
Anatomically shaped footbed


Anatomically shaped footbed este o tehnologie care ajuta zonele piciorului care sustin greutatea corpului iar cu ajutorul tehnologiei AirConditioning Channel asigura o ventilatie excelenta.
Heel Protector


Heel Protector asigura protectia calcaiului impotriva presiunii provenita din greutatea corpului.
AirFlow AnklePads


AirFlow AnklePads reprezinta tehnologia prin care se asigura oasele gleznelor, acestea fiind predispuse zgarieturilor si loviturilor in timpul caderii. Aceasta protectie are forma de semiluna si nu afecteaza tehnologia de ventilare AirConditioning Channel.
Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector


Lamberts-Nicholson Achilles Tendon Protector este o tehnologie realizata dintr-o perna care inconjoara tendonul lui Ahile si ajuta la atenuarea socurilor, prevenind presiunea si frecarea.
Shin Protector


Shin Protector este o tehnologie care asigura protectie si absorbtie a presiunii.
Calf Protector


Calf Protector reprezinta o tehnologie alcatuita din tampoane care protejeaza gambele picioarelor impotriva presiunii.
Air Guides


Air Guides este o tehnologie care consta intr-un canal de aer longitudinal prin care se asigura o circulatie a aerului mai eficienta. Acest canal este plasat pe toata lungimea tehnologiei AirConditioning Channel si ajuta la realizarea unui strat de aer intre piele si pantof, reducand riscul aparitiei basicilor.
PositioningLines


PositioningLines reprezinta o tehnologie prin care se asigura o compresie partiala, datorita liniilor de pozitionare care sunt reglabile pe tibie iar astfel se asigura si functionalitatea perfecta a tehnologiei Partial Kompression.
Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa intoarceti sosetele pe dos si sa nu folositi inalbitor sau balsam de rufe.

Informatii aditionale

Franciza N/A
Cod S100012
Recomandat pentru Ski
Este indicat si pentru: N/A
Tehnologie Air Guides, AirConditioning Channel, AirFlow AnklePads, Aktiv-Bund, Anatomically shaped footbed, Calf Protector, Heel Protector, Instep Protector with AirDuct Structure, Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector, PositioningLines , Shin Protector, Side Protector, Toe Protector, ToeTip Protector, Traverse Airflow Channel System, X-Cross Bandage, X-Socks Partial Kompression
Fit N/A
Design No
Compozitie Material: 25% Nailon, 25% Lana, 21% Poliester, 15% Polipropilena, 14% Viscoza, 3% Elastan
Membrana N/A
Impermeabilitate / Respirabilitate No
Greutate No
Label secund N/A
Label Secund De la N/A
Label Secund To N/A

Produse similare

Sosete Ski Trespass Drummond Negru

Sosete Ski Trespass Drummond Negru

Pret redus 29,00 lei

Pret recomandat: 55,00 lei

Sosete Ski Trespass Drummond Gri

Sosete Ski Trespass Drummond Gri

Pret redus 35,00 lei

Pret recomandat: 55,00 lei

Sosete Ski Trespass Stanton

Sosete Ski Trespass Stanton

Pret redus 30,00 lei

Pret recomandat: 48,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER