Ascent - The mountain shop

Atomic

Set Skiuri Unisex Atomic REDSTER S9 + Legaturi X 12 TL GW

Cod produs: AASS02074

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Atomic
Pret: Pret de la:

Pret redus 3.050,00 lei

Pret recomandat: 4.358,00 lei

Descriere

Set Skiuri Unisex Atomic REDSTER S9 + Legaturi X 12 TL GW
Setup-ul ATOMIC REDSTER S9 + X 12 TL GW este ideal pentru skiorii de slalom sau pentru expertii ce prefera virajele scurte atunci când coboara in viteza. Multumita tehnologiei Servotec, poti initia viraje controlate si poti mentine o tensiune constanta. Profilul Camber asigura o aderenta excelenta a canturilor, stabilitate si manevrabilitate datorita zonelor de contact cu zapada. Insertiile din titan ofera rezistenta si durabilitate, rigiditate si, cel mai important, contact bun cu zapada. Schiaza cu REDSTER S9 + X 12 TL GW si fa din fiecare zi pe pârtie o competitie!
Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexa, de zeci de ani, cu o experienta vasta pe piata internationala si face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un numar de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat in a oferi clientilor cea mai buna experienta pe timp de iarna, multumita tehnologiilor avansate pe care le integreaza in propriile produse. Reprezentati de nume puternice in universul zapezii, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poti avea incredere ca iarna asta esti pe maini bune!

Caracteristici:
-ACTIVE CAMBER (0/100/0);
-Nivel: Avansat, Expert;
-Lungime ski (CM): 153 159 165 171
-Varf (MM): 115 116.5 118 119.5
-Talie (MM): 68 68 68 68
-Coada (MM): 101 102.5 104 105.5
-Radius (M): 12.1 12.7 13.3
-Miez Power Woodcore;
-invelis Structured Top Sheet;
-Tehnologie Servotec si High-Speed Sidecut;
-Constructie Full Sidewall;
-Legaturi X 12 TL GW;
-Insertii din titan Ultra;
-Finisaje de Cupa Mondiale;
-Interfata Flex Activ;
-Greutate: 3256 g/171;
-Servotec - Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirectie in germana) pentru ca asta este: servodirectie pentru schiuri! Tija Servotec pe partea superioara a schiului este sub tensiune si elastomerul conectat la el sub legaturi este comprimat. Când schiul se indoaie intr-o intoarcere, compresia din acest elastomer se relaxeaza. isi revine ca un arc care trage tija cu el. Asta sprijina flexibilitatea schiului si face directia mai usoara si mai rapida - ca si servodirectia. Apoi, pe drum drept, tija si elastomerul amortizeaza hopurile si inghit oscilatiile negative, mentinând fermitatea si stabilitatea atunci când schiezi drept, cu viteza mare.
-Full Sidewall - pereti laterali prezenti pe toata lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicata schiurilor de inalta performanta, schiurilor de cursa si celor destinate pârtiilor batatorite.
-Power Woodcore - structura interna a schiurilor realizata dintr-o combinatie de lemn usor de plop si frasin dur, ce confera stabilitate si sportivitate schiurilor de inalta performanta.
-High-speed sidecut
-Ultra titanium powered
-Active Camber - Rocker-ul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pâna in vârf. in mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride) sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cât distanta de la zona de contact cu zapada si pâna la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cât aceasta distanta este mai mica, cu atât schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tipuri de zapada, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitari. Active Camber inseamna ca schiul ramâne in contact cu zapada maximum posibil. Acest fapt creeaza o mai buna aderenta pe pantele inghetate si face schiul super stabil.Produse similare

Skiuri Unisex Scott Speedguide 80 A Version

Skiuri Unisex Scott Speedguide 80 A Version

Pret redus 1.854,00 lei

Pret recomandat: 3.090,00 lei

Set Skiuri Unisex Atomic SAVOR 5 White + Legaturi FT 10 GW

Set Skiuri Unisex Atomic SAVOR 5 White + Legaturi FT 10 GW

Pret redus 1.676,00 lei

Pret recomandat: 2.394,00 lei

Set Ski ARMADA ARV 116 JJ + AR SHIFT 13

Set Ski ARMADA ARV 116 JJ + AR SHIFT 13

Pret redus 3.249,35 lei

Pret recomandat: 4.999,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER