Ascent - The mountain shop

Atomic

Set Skiuri Femei Atomic VANTAGE WMN 80 TI + Legaturi FT 10 GW

Cod produs: AASS02046

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 3-4 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Atomic
Pret:

Pret redus 2.014,00 lei

Pret recomandat: 2.877,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Set Skiuri Femei Atomic VANTAGE WMN 80 TI + Legaturi FT 10 GW
Design sportiv, cu talie de viespe, la aceasta ne gandim cand descriem setup-ul Atomic Vantage Wmn 80 TI + Ft 10 Gw. Special concepute pentru femei, Atomic Vantage Wmn 80 TI sunt potrivite pentru a fi utilizate, in majoritatea timpului, pe pârtie si, ocazional, in afara ei. Vantage Wmn 80 TI dispun de o pânza rigida Titanium Tank integrata, au miez din lemn usor in structura si inglobeaza tehnologia Cap Sidewall pentru aderenta maxima. Daca faci parte din femeile care stiu sa se bucure de viraje, atunci Atomic Vantage Wmn 80 TI + Ft 10 Gw este perfect pentru tine.
Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexa, de zeci de ani, cu o experienta vasta pe piata internationala si face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un numar de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat in a oferi clientilor cea mai buna experienta pe timp de iarna, multumita tehnologiilor avansate pe care le integreaza in propriile produse. Reprezentati de nume puternice in universul zapezii, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poti avea incredere ca iarna asta esti pe maini bune!

Caracteristici:
-Nivel: intermediar, avansat;
-PISTE ROCKER (10/90/0);
-Lungime ski (CM): 151 159 167
-Varf (MM): 117.5 118.5 121.5
-Talie (MM): 80 80 80
-Coada (MM): 104 105 108
-Radius (M): 13.6 14.9 15.7
-Tehnologie Cap Sidewall, Energy Backbone, Prolite si Directional Shape;
-Miez: Light Woodcore;
-Plasa rigida Titanium Tank;
-Sistem Smart Pedal Step ce se adapteaza automat la clapari GripWalk;
-invelis Structured Topsheet;
-Compatibil cu GripWalk;
-Design de Cupa Mondiala;
-Greutate: 2380 g/159 cm;
-Light Woodcore - structura interna a schiurilor confectionata din lemn de plop, ideala pentru schiurile all-mountain, pentru schiurile de powder sau cele de freeride touring. Structura Light Woodcore este destinata schiurilor care trebuie sa fie rezistente, dar usoare in acelasi timp.
-Prolite este o modalitate de a construi schiuri si clapari care transforma abordarea traditionala. in loc de a incepe cu o constructie standard si de a taia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. incepe cu cel mai subtire profil posibil si apoi construieste intariri in zonele cheie in care este necesara forta. Impactul acestei noi constructii? Greutatea redusa economiseste energie si face schiatul mai simplu, dar si mai precis cu un simt foarte bine reglat al zapezii de sub picioare. Totodata toata puterea este inca acolo când ai nevoie de ea pentru impinge limitele.
-Energy Backbone este o coloana asimetrica in clapar sau in marginea schiurilor ce ofera o rezistenta sporita pentru schiatul puternic si o transmisie imbunatatita a energiei laterale, pentru o aderenta mai buna in margini.
-All Mountain Rocker - Rocker-ul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pâna in vârf. in mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride) sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cât distanta de la zona de contact cu zapada si pâna la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cât aceasta distanta este mai mica, cu atât schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tipuri de zapada, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitari. All Mountain Rocker este versatil, ideal pentru schiorii care doresc sa se bucure de zapada atât pe pârtie, cât si in apropierea ei, in zapada proaspata, dar nu foarte adânca. All Mountain Rocker reprezinta 15% din lungimea schiului.

Produse similare

Salomon W-Max 12 + M Xt10 Ti W

Salomon W-Max 12 + M Xt10 Ti W

Pret redus 1.808,00 lei

Pret recomandat: 3.215,00 lei

Ski Set Femei Armada Victa 87 TI + Legaturi Warden MNC 11 90

Ski Set Femei Armada Victa 87 TI + Legaturi Warden MNC 11 90

Pret redus 2.310,00 lei

Pret recomandat: 3.299,00 lei

Skiuri cu Legaturi Femei Rossignol EXPERIENCE 76 CIW XP/XP W10 GW Multicolor

Skiuri cu Legaturi Femei Rossignol EXPERIENCE 76 CIW XP/XP W10 GW Multicolor

Pret redus 1.399,00 lei

Pret recomandat: 1.999,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER