Ascent - The mountain shop

Atomic

Set Skiuri Femei Atomic CLOUD 12 + Legaturi X 12 TL GW

Cod produs: AASS02030

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Atomic
Pret:

Pret redus 2.176,00 lei

Pret recomandat: 3.108,00 lei

Descriere

Set Skiuri Femei Atomic CLOUD 12 + Legaturi X 12 TL GW
Skiurile de top Atomic Cloud 12 + X 12 Tl Gw sunt ideale pentru ski alpin, acestea integrand tehnologia Atomic Race. Legaturile X 12 GW sunt perfecte daca iti doresti sa experimentezi sentimentul de performanta in concurs, acestea fiind compatibibile si cu claparii GripWalk. Datorita tehnologiei Full Flex ce mentine inclinarea naturala a skiului sub legatura, poti avea controlul asupra virajelor 100%. Pentru un avansat, transferul eficient de forte si stabilitatea la viteze sunt detalii esentiale pentru o experienta de neuitat pe pârtie.
Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexa, de zeci de ani, cu o experienta vasta pe piata internationala si face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un numar de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat in a oferi clientilor cea mai buna experienta pe timp de iarna, multumita tehnologiilor avansate pe care le integreaza in propriile produse. Reprezentati de nume puternice in universul zapezii, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poti avea incredere ca iarna asta esti pe maini bune!

Caracteristici:
-Nivel: avansati;
-ACTIVE CAMBER (0/100/0);
-Tehnologie Full Sidewall si Servotec;
-Miez: Light Woodcore;
-invelis Structured Topsheet;
-Design de Cupa Mondiala;
-Greutate: 2970 G/161cm;
-Lungime ski (CM): 147 154 161 168
-Varf (MM): 108 110 112 114
-Talie (MM): 70 70 70 70
-Coada (MM): 93 95 97 99
-Radius (M): 14.1 14.7 15.3 15.8
-Light Woodcore - structura interna a schiurilor confectionata din lemn de plop, ideala pentru schiurile all-mountain, pentru schiurile de powder sau cele de freeride touring. Structura Light Woodcore este destinata schiurilor care trebuie sa fie rezistente, dar usoare in acelasi timp.
-Full Sidewall - pereti laterali prezenti pe toata lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicata schiurilor de inalta performanta, schiurilor de cursa si celor destinate pârtiilor batatorite.
-Servotec - Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirectie in germana) pentru ca asta este: servodirectie pentru schiuri! Tija Servotec pe partea superioara a schiului este sub tensiune si elastomerul conectat la el sub legaturi este comprimat. Când schiul se indoaie intr-o intoarcere, compresia din acest elastomer se relaxeaza. isi revine ca un arc care trage tija cu el. Asta sprijina flexibilitatea schiului si face directia mai usoara si mai rapida - ca si servodirectia. Apoi, pe drum drept, tija si elastomerul amortizeaza hopurile si inghit oscilatiile negative, mentinând fermitatea si stabilitatea atunci când schiezi drept, cu viteza mare. Servotec Light prezinta avantajele Servotec, alaturi de artea superioara a schiului combinata cu un elastomer, pentru a oferi toate caracteristicile minunate Servotec - amortizarea vibratiilor si stabilitatea in functionare.
-Active Camber - Rocker-ul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pâna in vârf. in mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride) sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cât distanta de la zona de contact cu zapada si pâna la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cât aceasta distanta este mai mica, cu atât schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tipuri de zapada, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitari. Active Camber inseamna ca schiul ramâne in contact cu zapada maximum posibil. Acest fapt creeaza o mai buna aderenta pe pantele inghetate si face schiul super stabil.

Produse similare

Set Skiuri Femei Atomic VANTAGE WMN 80 TI + Legaturi FT 10 GW

Set Skiuri Femei Atomic VANTAGE WMN 80 TI + Legaturi FT 10 GW

Pret redus 2.589,00 lei

Pret recomandat: 2.877,00 lei

SKI SET E S/MAX W BLAST + Z12 Walk  Femei

SKI SET E S/MAX W BLAST + Z12 Walk Femei

Pret redus 3.069,00 lei

Pret recomandat: 3.839,00 lei

SKI SET E AIRA 76 ST + L10 GW L80  Femei

SKI SET E AIRA 76 ST + L10 GW L80 Femei

Pret redus 1.539,00 lei

Pret recomandat: 1.919,00 lei

Set Ski ARMADA ARW 86 + AR WARDEN 11

Set Ski ARMADA ARW 86 + AR WARDEN 11

Pret redus 1.559,40 lei

Pret recomandat: 2.599,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER