Ascent - The mountain shop

Patagonia

Sapca Drumetie Femei Patagonia Psychedelic Slider Interstate Hat Bej

Cod produs: 38344NAUT.OS

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 2-3 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Patagonia
Pret:

Pret redus 126,00 lei

Pret recomandat: 180,00 lei

DIMENSIUNI PATAGONIA CĂCIULI ȘI ȘEPCI UNISEX,BĂRBAȚI, FEMEI

MĂRIME

PATAGONIA

1

CIRCUMFERINȚĂ

CAP (CM)

Gen

Bărbați /

Unisex

Femei
S/M 55-58 54-56
L/XL 58-61 56-59
Universala 55-61 54-59

Cum să vă măsurați

Pentru a alege mărimea corectă, urmați instrucțiunile de mai jos:

1. CIRCUMFERINȚĂ CAP (CM).

Măsurați circumferința capului în cel mai larg punct.

Descriere

Sapca Drumetie Femei Patagonia Psychedelic Slider Interstate Hat Bej
Șapca pentru femei Patagonia W's Psychedelic Slider Interstate Hat este realizată 100% din bumbac organic. Banda interioara este confectionata din poliester reciclat cu tratament miDori bioSoft, pentru uscare rapida si HeiQ Fresh, pentru eliminarea mirosurilor. Are prindere reglabilă la spate.
Brand american recunoscut la nivel mondial dar relativ nou aparut pe piata romaneasca, Patagonia a luat nastere in 1973 si are ca scop protectia mediului inconjurator prin constientizarea modului in care sunt construite lucrurile pe care le achizionam. Mare iubitor de natura, Yvon Chouinard a format o echipa pe chipul si asemanarea lui si incurajeaza reciclarea pe cat posibil, mentinand totodata calitatea la standarde ridicate, sustinand astfel si comertul echitabil. Acesta isi doneaza 10% din profitul anual catre ONG-uri activiste si grupari care protejeaza natura.
Motto-ul PATAGONIA este: "Construieste cel mai bun produs, nu cauza un rau inutil, foloseste-ti afacerea pentru a inspira si a implementa solutii aliniate la problemele de mediu actuale".

Caracteristici:
- Pliabilă;
- Bandă din poliester reciclat;
- Prindere reglabilă la spate;
- Cozoroc din NetPlus;
- Compoziție: bumbac organic 100%;
- Greutate: 88 g.
- Simbolul E-fibers indică produsele fabricate cu oricare dintre următoarele materiale: bumbac organic, cânepă, lyocell TENCEL, poliester reciclat, nailon reciclat, bumbac reciclat și lână reciclată.
- Compoziție cu bumbac organic - cultivarea acestuia folosește soluții naturale pentru a gestiona dăunătorii și pentru a crea un sol sănătos, în locul pesticidelor sintetice, erbicidelor, defolianților, îngrășămintelor și semințelor modificate genetic, utilizate pentru a crește bumbacul convențional.
- NetPlus - Material realizat 100% din plase de pescuit reciclate. Prin transformarea plaselor de pescuit uzate în borurile șepcilor, contribuim la păstrarea a peste 35 de tone de deșeuri nocive în afara oceanului, în acest an.

Produse similare

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER