Ascent - The mountain shop

X-Bionic

Pantaloni X-Bionic Energy Accumulator Extra Warm

Cod produs: I020115

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 24h-48h
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
X-Bionic
Pret:
625,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Pantalonii de alergare X-Bionic Energy Accumulator Extra Warm pentru femei, ofera o excelenta protectie impotriva frigului. Echipa X-BIONIC a realizat Energy Accumulator Extra Warm, pentru utilizarea in medii foarte reci si pentru persoanele care sunt mai friguroase. Fata de Energy Accumulator, versiunea Extra Warm este realizata dintr-un material tricotat din fibre mai groase si care asigura un factor de izolatie superior. Zona ZERO-Insulation asigura o aerisire mai eficienta si actioneaza asupra excesului de caldura iar astfel se evita riscul de supraincalzire. Prin ExpansionKnee, pierderile termice sunt oprite datorita constructiei stratului de valuri din material. Tesatura X-Impact este speciala si realizeaza o compresie optima a muschilor, oferind performante imbunatatite prin reducerea vibratiilor, scaderea pulsului, cresterea eficientei cardio-vasculare, protejarea articulatiilor si a ligamentelor, sustinand astfel organismul in momentele dificile. Two-Step 3D-BionicSphere System este o tehnologie a materialului care dispune de o metoda de crosetare high-tech, asigurand o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textil. Pernutele tehnologiei ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii. Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale ale materialului, care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala, racorind corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Prin ExpansionKnee, pierderile termice sunt oprite iar datorita constructiei valurilor din material, pierderile termice sunt oprite. AirConditioningSpot contine o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei oferind confort. Tehnologia ZERO-Insulation asigura o aerisire mai eficienta si actioneaza asupra excesului de caldura iar astfel se evita riscul de supraincalzire. Sistemul ISO-CalfPad retine caldura corpului chiar si in timpul pauzelor scurte, prevenind astfel racirea muschilor gambelor si apartia accidentarilor. Tehnologia Air Guides contine un material, cu canale concepute dintr-o fibra speciala care conduce transpiratia si aerul cald catre exterior asigurand evaporarea. Zona superioara coapselor isi va pastra temperatura, multumita constructiei materialului in forma de valuri disponibil prin InsulationPads on the Upper Thigh. X-BIONIC Partial Kompression regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.
Tabel Marimi:

Compresie: Inalta
Izolatie: Maxima
Compozitie Tehnica:


75% NanoCore™
15% Poliamida
7% Mythlan™
3% Elastan
Materiale:


90% Poliamida
7% Polipropilena
3% Elastan
Tehnologii:


Two-Step 3D-BionicSphere® System


Materialul dispune de o metoda de crosetare high-tech care asigura o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textile.
ISO-Pad™


ISO-Pad asigura o buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii.
AirConditioning Channel® with ZERO-Insulation


Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire care consta intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Aceasta ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona ideala pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel, racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm.
ExpansionKnee


Tehnologia materialului, cu proprietati de indoire, ofera flexibilitate si izolare termica excelenta articulatiilor, datorita valurilor din material care retin aerul cald si opresc pierderile termice.
AirConditioningSpot™


Datorita faptului ca articulatia genunchiului transpira prima la inceperea activitatii sportive, materialul dispune de o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei, oferind confort.
AirConditioning Channel®


Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Aceasta ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona ideala pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel, racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm. 
ISO-CalfPad™


Sistemul ISO-CalfPad retine caldura corpului chiar si in timpul pauzelor scurte, prevenind astfel racirea muschilor gambelor si apartia accidentarilor.
X-Impact Technology™


X-Impact Technology este o tesatura speciala care realizeaza o compresie optima a muschilor si ofera performante imbunatatite datorita reducerii vibratiilor, scaderii pulsului, cresterii eficientei cardio-vasculare, protejarii articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor, sustinand organismul in momentele cele mai dificile. Datorita compresiei graduale, tesuturile si muschii vor beneficia de nutrientii esentiali activitatii fizice intense.

 
Air Guides®


Materialul contine o serie de canale concepute dintr-o fibra speciala, care conduc transpiratia si aerul cald catre exterior, astfel realizandu-se evaporarea si mentinerea unei temperaturi optime a corpului.
InsulationPads on the Upper Thigh


Zona superioara coapselor isi va pastra temperatura, multumita constructiei materialului in forma de valuri.
X-BIONIC® Partial Kompression


Acest sistem este o compresie partiala care regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.
3D-BionicSphere® System at the Tailbone


Aceasta tehnologie ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, împiedicând acumularea acesteia. Aceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput.


Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER