Ascent - The mountain shop

Camp

Ham Alpinism Utilitar Camp GT Sit

Cod produs: 216501

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 24h
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Camp
Pret:

Pret redus 717,00 lei

Pret recomandat: 793,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Ham pentru alpinism industrial si utilitar Camp GT Sit

Hamul pentru lucru la inaltime GT Sit reprezinta un pas inainte in ceea ce priveste confortul pentru lucratorii in coarda. Hamul a fost proiectat respectand constatarile din cadrul programului de cercetare „SOSPESI”, care a oferit noi informatii despre trauma suspendarii.

Caracteristici:
• legatura inovatoare dintre centura de mijloc si buclele de picior fac din GT Sit un ham confortabil atat în timpul suspendarii, cat si la sol.
• captusala foloseste grosimea si rigiditatea variabila pentru a conferi cantitatea adecvata de suport si confort pentru fiecare parte a corpului.
• prinderea abdominala brevetata include doua bucle, una pentru prinderea vestei si a blocatorului de piept, iar cealalta pentru prinderea lonjelor, a carabinierelor si a altor echipamente.
• catarame automate STS brevetate pe buclele de picior.
• 4 puncte de prindere din aliaj de aluminiu: 1 pentru suspendare abdominala, 2 laterale pentru pozitionare si 1 la spate.
• hamul Camp GT Sit este conceput pentru a fi utilizat impreuna cu GT Chest (cod 216601), dotata cu doua puncte de prindere (unul in fata si unul in spate), pentru un ham anticadere complet.

Certificari:
CE EN 358
CE EN 813
EAC

Dimensiuni S-L:
Talie: 80-120 cm
Picioare: 50-65 cm

Dimensiuni L–XXL:
Talie: 90-140 cm
Picioare: 60-75 cm
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER