Ascent - The mountain shop

Columbia

Ghete Femei Columbia Newton Ridge Plus Waterproof Amped Gri

Cod produs: 1718821.008

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Columbia
Pret:

Pret redus 391,00 lei

Pret recomandat: 559,00 lei

Descriere

Ghete Femei Columbia Newton Ridge Plus Waterproof Amped Gri
Ghetele pentru femei Columbia Newton Ridge Plus Waterproof Amped sunt recomandați pentru drumeții montane ușoare. Talpa specială Omni-Grip are gripuri adânci ce asigură aderență maximă pe diferite tipuri de suprafețe, iar talpa intermediară Techlite asigură stabilitate, flexibilitate și confort. Cusăturile izolate și membrana rezistentă la apă asigură protecție în condiții de iarnă, cu ninsoare. Ghetele Newton Ridge pot fi purtate și ca încălțăminte casual pentru perioadele cele mai friguroase din an.

Caracteristici:
- Membrană impermeabilă și respirabilă.
- Aderență maximă datorită tălpii de cauciuc Omni-Grip.
- Material superior exterior rezistent la uzură.
- Talpă dublă pentru extra protecție împotriva frigului, talpă intermediară, cu structură celulară, pentru extra confort și transfer de energie înapoi în picior.
-Techlite Technology este o absorbție la impact, din talpa intermediară din încălțămintea Columbia. Oferă un sentiment plin de viață, deoarece absoarbe mai multă energie și un procent mai mare din acea energie este trimisă înapoi în picior pe măsură ce mijlocul se extinde înapoi la forma descărcată în timpul apăsării. Techlite Comfort System oferă o amortizare întreaga zi și un randament de energie folosind spuma Techlite cu densitate dublă. Direct sub călcâi este un compus Techlite foarte moale, care absoarbe impactul cu solul. Restul piciorului este o spumă Techlite cu randament ridicat de energie, care oferă revenire pe măsură ce faceți următorul pas. Aceste două elemente lucrează împreună pentru a crea o experiență uimitoare de confort. Dacă petreci ore în șir pe picioare, asigură-te că încălțămintea ta are beneficiul tehnologiei Columbia Techlite.
-Omni-Grip® oferă tracțiune potrivită în orice mediu. Un profil de iarnă cu două zone ce asigură o aderență bună pe zăpadă blocată sau gheață și zăpadă moale sau zăpadă pudră. Profilul special este proiectat pentru a proteja împotriva murdăriei și pietrișului, în combinație cu un diametru rezistent și robust pentru greutatea redusă a tălpii. Finisajul hidrofug are două zone (mici tăieturi care ajută la îndepărtarea apei de sub încălțăminte) pentru o mai bună tracțiune pe suprafețele umede și design de perforație pentru o aderență fermă pe sol solid.

Produse similare

Salomon Pantofi Drumetie Femei X ULTRA 4 GORE-TEX W Gri

Salomon Pantofi Drumetie Femei X ULTRA 4 GORE-TEX W Gri

Pret redus 586,00 lei

Pret recomandat: 839,00 lei

Pantofi Drumetie Femei The North Face Ultra Fastpack Iv Futurelight Negru

Pantofi Drumetie Femei The North Face Ultra Fastpack Iv Futurelight Negru

Pret redus 449,00 lei

Pret recomandat: 749,00 lei

Bocanci Drumetie Brutting Mount Bona Femei

Bocanci Drumetie Brutting Mount Bona Femei

Pret redus 474,00 lei

Pret recomandat: 532,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER