Ascent - The mountain shop

Tecnica

Ghete Drumetie Femei Tecnica Forge Gore-Tex Gri

Cod produs: 21243000019

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 7-10 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Tecnica
Pret:
1.200,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Ghete Drumetie Femei Tecnica Forge Gore-Tex Gri

Conceput special pentru femei, potrivirea și performanța Forge oferă experiența supremă pentru zile lungi pe traseu. FORGE GTX este construit în jurul valorilor anatomice ale unei femei și anume formei piciorului feminin cu volum redus în zonele călcâiului, precum și poziționarea specifică femeilor. Talpa C.A.S. este personalizabilă, sporind performanța și confortul, iar rezultatul este o potrivire extraordinară. Capabilitățile de personalizare ajustează perfect potrivirea, în special adresându-se celor care au nevoie de mai multă cuprindere în zona degetelor și a călcâielor, eliminând durerea și veziculele care apar datorită pantofilor ce nu sunt dezvoltați pentru femei. Este echipat cu Vibram Megagrip ce este potrivit pentru drumeții, multisport, pescuit, pe tot parcursul sezonului. Oferă o combinație incomparabilă de aderență și durabilitate, care ajută la definirea VIBRAM Megagrip drept compusul ideal din cauciuc de înaltă performanță pentru activități extrem de solicitante.

Caracteristici:
- Partea superioară: piele Nubuck de 1,8 mm cu bază din țesătură elastică;
- Căptușeală: încălțăminte confortabilă Gore-Tex;
- Talpă: Vibram Forge with Megagrip;
- Talpă intermediară: sistem adaptiv; 2 straturi de EVA combinate cu 1 strat de ESS;
- Branț: C.A.S. Customizable.

Tehnologii:
C.A.S – CUSTOM ADAPTIVE SHAPE - Primul model de încălțăminte din industrie ce se formează pe picior. Acest fapt sporește confortul, ajută la susținere și vă permite să nu luați nicio pauză de la drumețiile dumneavoastră.

BRANȚ CU SUPORT PENTRU PICIOR - Primul branț de o calitate superioară și customizabil, creat special să se potrivească cu lățimea unică a încălțămintei Tecnica.

MATERIALE SUPERIOARE ADAPTABILE - Forge este creat dintr-un material elastic, nou dezvoltat, foarte rezistent la abraziune. Design-ul oferă un nivel foarte mare de suport, protecție și durabilitate toate într-un exterior extrem de adaptabil și flexibil.

VIBRAM MEGA GRIP - Dezvoltat pentru utilizatorul care întâlnește frecvent suprafețe alunecoase, VIBRAM Megagrip este potrivit pentru trekking, multisport, pescuit, precum și drumeții și călătorii pe tot parcursul sezonului. Oferă o combinație incomparabilă de aderență și durabilitate, care ajută la definirea VIBRAM Megagrip ca un compus ideal din cauciuc de înaltă performanță pentru activități extrem de solicitante.

Produse similare

Pantofi Drumetie Femei The North Face ACTIVIST FUTURELIGHT Gri

Pantofi Drumetie Femei The North Face ACTIVIST FUTURELIGHT Gri

Pret redus 419,00 lei

Pret recomandat: 699,00 lei

Pantofi Drumetie Femei The North Face Ultra Fastpack Iv Futurelight Negru

Pantofi Drumetie Femei The North Face Ultra Fastpack Iv Futurelight Negru

Pret redus 449,00 lei

Pret recomandat: 749,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER