Ascent - The mountain shop

Pentru clientii fideli

 

 

Regulamentul programului de fidelitate Ascent - The Mountain Shop

 

CARDUL DE FIDELITATE reprezinta o componenta a politicii Ascent The Mountain Shop de fidelizare a clientilor-persoane fizice.

 

Cardul nu se adreseaza persoanelor juridice.


Pentru a deveni posesorul CARDULUI DE FIDELITATE ASCENT, clientul trebuie sa efectueze o achizitie initiala in valoare de minim 150 ron.

Posesorul acestui card beneficiaza de un discount special in magazinul ASCENT The Mountain Shop din strada Blanari 10, si la comenzile online plasate pe www.ascent.ro.

Discount-ul special acordat posesorilor de CARD DE FIDELITATE ASCENT este de minim 5% (daca sunteti inscrisi in baza noastra de e-mail-uri, veti primi un newsletter in cazul in care valoarea discount-ului se modifica sau cand avem promotii speciale). 

Discount-ul se va acorda de la prima achizitie (daca produsul are pretul redus sau se afla intr-o promotie nu se va acorda), iar ulterior se va acorda pentru orice valoare achizitionata chiar daca produsele au deja preturile reduse sau se afla in alte promotii.

Discount-ul se aplica la achizitia prin card Avantaj, Bonus Card sau Alpha Bank doar daca aceasta se face prin maxim o rata.

Acceptarea acestui card implica acordul posesorului de a fi informat periodic asupra ofertelor Ascent The Mountain Shop sau de pe site-ul www.ascent.ro.

Cardul nu este un instrument de plata. 

Ascent The Mountain Shop nu isi asuma responsabilitatea utilizarii cardului in alte scopuri de catre posesor.

Ascent The Mountain Shop isi rezerva dreptul de a inceta in orice moment acest program, fara o informare prealabila a utilizatorilor.

 

 

Ascent

      The mountain shop

 

 

Generatia parintilor mei (Taina si Emil Coliban) a scris o pagina in istoria alpinismului romanesc cu rucsacuri productie proprie, din materiale procurate te miri cum, cu ciorapi si pulovere crosetate din lana, cu pufoaice injghebate din petice (unii dintre voi va amintiti cum se sufla prin material, pentru a-i controla densitatea!), cu blocatoare si coltari fabricate de prieteni, pe sest, prin uzinele patriei. Imi amintesc cum betele de tura (confectionate) ale mamei au fost, la un moment dat, furate, spre a fi regasite, dupa ceva ani, si recuperate, fara drept de apel, pe considerentul unicitatii lor.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER