Ascent - The mountain shop

Thule

Suport Biciclete Thule ClipOn High 9105

Cod produs: TA9105

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 3-4 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Thule
Pret:

Pret redus 1.154,00 lei

Pret recomandat: 1.182,38 lei

Descriere

Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9105, este un suport de bicicleta care se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere patentat de care dispune si este foarte practic datorita faptului ca suportul este inaltat dupa montare,astfel bicicletele nu vor acoperi stopurile si numarul de inmatriculare.
Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9105 este proiectat pentru a transporta 2 biciclete sau o greutate maxima de 30 kg.Bicicletele se aseaza cu rotile pe sinele cu care este prevazut suportul,acele sine fiind dotate cu curele de plastic cu functie de elibrare rapida.Suportul de bicicleta mai dispune si de doua brate cu cauciucuri protectoare,care vor cuprinde rudele bicicletelor pentru a oferi o siguranta mai mare a bicicletelor in timpul transportului.
Partile suportului de bicicleta Thule ClipOn High 9105 care iau contact cu masina sunt prevazute cu tampoane de cauciuc pentru a evita zgarierea masinii,sau sunt vopsite cu vopsea cauciucata.
Pentru a castiga spatiu de depozitare, suportului de bicicleta Thule ClipOn High 9105,la demontare se poate plia in asa fel incat sa ocupe cat mai putin spatiu.
Pentru bicicletele de dama se poate achizitiona separat accesoriul 982-ruda provizorie pentru bicicleta de dama.
Caracteristici tehnice

Material -otel
Greutate - 10kg
Nr biciclete ce pot fi transportate - 2
Diametru cadru - 22-70
Anti-furt suport - nu
Anti-furt bicicleta- Cu accesoriul 538
Necesita un kit de montaj personalizat pentru fiecare tip de autovehicul.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER