Ascent - The mountain shop

X-Bionic

Sosete X-Socks Trekking Silver

Cod produs: X020318

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
X-Bionic
Pret:
122,00 lei

Descriere






X-Socks Trekking Silver



Indiferent pe undeva va plimbati, fie ca urcati pe roci si pietris sau cautati sa scurtati traseul prin tufisuri, picioarele fac munca cea mai grea. Cu fiecare pas, picioarele cara cel putin greutatea voastra, si asta inseamna munca multa. Doisprezece caracteristici dinstincte ofera picioarelor tale suportul si comfortul de care au nevoie atunci cand lucreaza intens. Bandajul X-Cross apara zona sensibila a gleznei, AirConditioning Channel® din zona mediana asigura un schimb constant de aer chiar si sub picior.





Compozitie tehnica:



30% Nilon

26% Merino wool

19% Robur™

12% Silver NODOR®

11% Mythlan™

2% Elastan



Material:



49% Nilon

26% Lana Merino

11% Polipropilena

10% Poliester

2% Elastan

2% Metallised Nilon (silver)





Silver Nodor



Materialul Silver NODOR® este o tesatura dezvoltata de X-Socks formata dintr-un nucleu de poliamida si o suprafata facuta din 99,9% argint pur. Corpul tau activeaza materialul, eliberand ioni de argint care reduc eficient bacteriile legandu-se de ele si inhiband reproducerea acestora.

Argintul NODOR® are o bine tesuta din 99,9% argint pur. Apa nu este absorbita de material, in schimb este transmisa catre invelisul exterior, unde se evapora usor.



X-Socks Silver Nodor





Air-Conditioning Channel



Sistemul AirConditioning Channel este un sistem de canale de ventilatie care asigura un flux de aer constant, indepartand umezeala si caldura. Permite aerului proaspat sa circule in zonele in care altfel n-ar ajunge.



AirConditioning Channel



ToeTip Protector 



Toata lumea cunoaste sentimentul acela cand degetele se tot ating de pantof. Dupa un timp, punctele de atingere devin dureroase. Sansele sa intalnesti aceasta problema in timp ce faci sport sunt mult mai mari, pentru ca piciorul se misca inainte si inapoi continuu. Pentru a preveni aceasta lucru, protectia pentru varfurile piciorului este facuta din Robur™, un material ca o perna care protejeaza zonele sensibile din varful degetelor.



 



ToeTip Protector X-SOcks



X-Cross® Bandage 





Picioarele noastre depind de interactiunea intre tendoane, ligamente si muschi. Un pas gresit poate distruge buna functionare a aceste echipe. De aceea, gleznele trebuie bine protejate, fara a afecta libertatea piciorului. De aceea X-Bionic a inventat bandajul X-Cross. Stabilizeaza glezna si sprijina in mod optim functia piciorului.



X-Cross Banage



Toe Protector



Protectie asimetrica pentru degetele tale. Absoarbe impactul in zonele senisible la presiune.



Toe Protector 



Traverse Airflow Channel System™



Sistemul de ventilatie asigura ca zonele de pe talpa piciorului, zone care sunt deobicei strampte pentru picior, au parte de aer proaspat. Arcada piciorului functioneaza altfel ca o pompa. Atunci cand calci, indreptarea arcai forteaza aerul proaspat sa patrunda pe toata talpa piciorului, iar cand il ridici, forteaza aerul sa iasa afara din pantof.



Traverse Airflow System



AirFlow™ Ankle Pad



Oasele de la glezna sunt adesea zgariate sau lovite in timpul unei caderi, fiind iesite in exteriorul piciorului.

X-Socks a dezvoltat o protectie pentru acestea in forma de semiluna pentru a nu afecta capacitatea de ventilare a AirConditioning Channel.



Ankle Pad



Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector™ 





Inconjoara tendonul lui Ahile cu o perna. Acesta perna absoarbe socurile si serveste ca un tampon intre picior si pantof, prevenind presiunea suplimentara si frecarea.



Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector™ 





Instructiuni de spalare: Intoarceti sosetele pe dos. Nu folositi inalbitor sau balsam de rufe.



washing Instructions X-Socks



 



 



 



 



 



 



 



 




Produse similare

Lasting Sosete Multisport Unisex FWO Verde

Lasting Sosete Multisport Unisex FWO Verde

Pret redus 56,00 lei

Pret recomandat: 70,00 lei

Lasting Sosete Drumetie Unisex WPS Rosu

Lasting Sosete Drumetie Unisex WPS Rosu

Pret redus 38,00 lei

Pret recomandat: 47,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER