Ascent - The mountain shop

Smartwool

Sosete Smartwool W PhD Ski Medium Pattern

Cod produs: BSW268003

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Smartwool
Pret:

Pret redus 84,00 lei

Pret recomandat: 120,00 lei

Descriere

Smartwool W PhD Ski Medium Pattern

Sosete de schi pentru femei sunt concepute sa ofere protectie la impact si caldura atunci cand este nevoie. Combinatia de Lana Merino cu materiale de ultima generatie este prevazuta sa ofere caldura, sa elimine umezeala si sa va mentina in forma intreaga zi.
Sistemul 4 Degree Elite fit foloseste zone elastice pentru o potrivire perfecta si pentru a mentine soseta pe pozitie. Tehnologia patentata ReliaWool aplicata in zonele de impact mentine confortul si sporeste protectia picioarelor. Zona tibiei si a talpii este captusita.
Sosete de schi pentru femei Smartwool W PhD Ski Medium Pattern contin 65% Llna Merino, 33% Nylon si 2% Elastan.

Tehnologii:
-PHD-Built for Performance in the Highest Degree. Construit pentru performanta la cel mai inalt grad.

-4Degree Elite Fit System+ - tehnologie folosta de catre compania Smartwool la confectioanrea sosetelor pentru schi, drumetii, expeditii sau alergare.Tehnologia 4Degree Elite Fit System presupune constructia elastica in doua sensuri sub forma de benzi, plasate in 4 zone cheie, pe calcai, la scobitura gleznei, pe partea superioara a piciorului si deasupra gleznei, pentru fixarea sigura a ciorapului pe picior.

-ReliaWool- Tehnologie patentata folosita de catre compania Smartwool la confectionarea sosetelor pentru shi, drumetii, expeditii, alpinism sau alergare, ce ofera durabilitatea in zonele de impact.

-Lana Merino- Cea mai performanta fibra naturala provenita de la oile Merino, de unde vine si denumirea caracteristica.Regleaza temperatura corpului iarna si vara, este rezistenta la foc, este antistatica si asigura protectie solara ridicata.

Produse similare

Rossignol Pantaloni Ski Femei Sirius Soft Shell Printed Alb

Rossignol Pantaloni Ski Femei Sirius Soft Shell Printed Alb

Pret redus 1.996,00 lei

Pret recomandat: 2.495,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER