Ascent - The mountain shop

Atomic

Schiuri Atomic Nomad Smoke Ti + XTO 12 FW14

Cod produs: AASS00648

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Atomic
Pret:

Pret redus 1.784,15 lei

Pret recomandat: 2.099,00 lei

Descriere

Atomic Nomad Smoke Ti + XTO 12

Schiuri din gama all-mountain pentru barbati nivel intermediar.
Schiul Atomic Smoke Ti din gama Nomad beneficiaza de o constructie all-mountain performanta ce exceleaza pe partie cat si in exteriorul acesteia. Tehnologia ARC integrata in schiuri permite schiorului sa concentreze intreaga forta intr-un singur punct, pe centrul schiurilor, rezultatul fiind flexul natural si facil al schiurilor pentru un mai bun control chiar si pe zone neamenajate.
Miezul de lemn de esenta tare cu insertie de titan al lui Smoke Ti si Sistemul Step Down Sidewall 2.0 asigura o buna manevrabilitate si stabilitate pe orice suprafata. Latimea mediana de 76mm impreuna cu talpa All Mountain Rocker asigura o buna manevrabilitate si versatilitate.
Caracteristici:
-Nivel: intermediar
-Greutate: 2.10 kg/talpa
-Raza: 13.6 (164)
-Marime varf-mijloc-coada: 123.5-76-103.5 cm (164 cm)
-Miez : compozit
-All-mountain Rocker - Skiul are un camber traditional de 85% din lungimea sa, oferind putere si stabilitate pe partie. Un rocker usor de 15% din varf face virajul mai usor de facut si mai controlabil
-Tehnologie ARC - permite schiorului sa concentreze intreaga forta intr-un singur punct, pe centrul schiurilor, rezultatul fiind flexul natural si facil al schiurilor pentru un mai bun control chiar si pe zone neamenajate.
-Constructie Step Down Sidewall 2.0 - structura speciala ce face schiul mai rezistent si are o foarte buna amortizare a vibratiilor
-Legatura inclusa: XTO 10
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER