Ascent - The mountain shop

Pinguin

Sac de dormit Pinguin Micra

Cod produs: 3828-Green

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
Pinguin
Pret:
360,00 lei

Descriere

Sac de dormit Pinguin Micra

Este un sac de dormit de vara, umplut cu un material de izolare termica numita BHB (Body Heat Barrier) Micro. Sacii de dormit Pinguin, sunt dezvoltate si fabricate cu tehnologiile de ultima ora si materiale de inalta calitate, cu accent pe izolare termica, umplutura, si confortul utilizatorului.

Caracteristici sac de dormit Pinguin Micra

Fermoar : cu dublu sens, pentru a oferi posibilitatea de a deschide sacul de dormit si in partea de jos, pentru reglarea temperaturii interioare.Exista posibilitatea cuplarii sacilor de dormit. Este prevazut cu protectie pentru izolare termica mai buna si doua benzi pe ambele parti, pentru evitarea posibilitatii de agatare.
Guler ajustabil :(izolare termica mai buna), divide sacul in doua sectiuni, una pentru cap, unde circulatia aerului este necesar, si sectiunea corpului,unde circulatia aerului nu este dorit.
Agatatoare: plasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru a se putea aerisii si atarna pentru pastrare.
Inchidere velcro:cusut la capatul fermoarului, pentru evitarea deschiderii spontane.
Sac de compresie: prevazut cu chingi si catarame, cu care se poate reduce volumul unui sac de dormit cu aprox. 40 %.
Certificare EN 13537

Zona termic? (max/confort/extrem):6(?) / +1(?) / -14°C

Material sac de dormit Pinguin Micra
BHB Micro
Este un material de izolatie termica cu parametrii excelenti.Se numara intre primii existenti pe piata. BHB micro este utilizat la sacurile de dormit Pinguin 2012, luand locul umpluturilor PrimaLoft® Sport si Polarguard 3D®.Aceasta schimbare este rezultatul testelor de laborator, unde BHB micro a aratat valoarea cea mai ridicata de rezistenta termica. O substitutie reusita pentru puful de gasca.

Este compus din microfibre gaurite,siliconizate pe suprafata, care datorita dimensiunilor microscopice sunt capabile sa lege un numar mare de molecule de aer.
Usoara, moale, compresibila, respirabila. Usor de intretinut, se spala normal, se usuca repede.
Fibrele siliconizate resping apa si datorita densitatii sale, formeaza o bariera, care protejeaza impotriva umiditatii, pastrand interiorul sacului uscat si cald, chiar si in conditii extreme.Nu provoaca reactii alergice.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER