GPS Garmin Monterra™

Cod produs: 010-01065-00


Garmin

Disponibilitate: ...

Livrare in 24h-48h
Pret de la: 3.015,00 RON

* Campuri obligatorii

TRANSPORT GRATUIT
La comenzi de peste 149 lei
POTI SA DESCHIZI COLETUL LA LIVRARE
PRIMUL SCHIMB GRATUIT
0733 020 535
Luni - Vineri - 09:00 - 17:00

Scurta descriere

GPS Garmin Monterra™, cu sistem de operare Android.
GPS Garmin Monterra™GPS Garmin Monterra™
Move your mouse over image or click to enlarge

  • GPS Garmin Monterra™
  • GPS Garmin Monterra™
Garmin Monterra™

GPS-ul cu Hărţi cu Android™
- ecran cu diagonala de 4” cu orientare duală, lizibil în bătaia soarelui, cu ecran durabil din sticlă minerală cu interfaţă multi-touch
- system de operare Android – îţi descarci şi utilizezi aplicaţiile favorite din Google Play™
- receptor GPS de înaltă sensibilitate care urmăreşte atât sateliţii GPS, cât şi pe cei GLONASS, pentru o mai bună poziţionare
- Sistem dual de acumulatori optimizat pentru utilizare în Exterior via acumulatori sau 3 baterii AA pentru până la 22 ore de performanţă GPS
- cameră cu focalizare automată de 8 Megapixeli şi video HD 1080p cu geotagging automat, cu blitz/lanternă LED
- hardware întărit sub toate aspectele, proiectat pentru utilizare zi după zi, chiar şi în medii dure

Monterra este primul GPS cu capabilităţi Wi-Fi care combină expertiza Garmin în Medii Externe cu versatilitatea sistemului de operare Android. Monterra integrează sistemul de operare robust şi versatil Android într-un GPS durabil şi de încredere. El permite profesioniştilor şi entuziaştilor din medii deschise abilitatea să-şi personalizeze dispozitivul lor GPS pentru a se potrivi perfect nevoilor lor profesionale sau personale şi chiar mai bine, acum îşi pot lua cu ei oriunde aplicaţiile lor fără grija elementelor naturii.
Cea mai bună lizibilitate a ecranului, în orice condiţii
Monterra este echipat cu un afişaj optimizat pentru exterior realizat din sticlă minerală de durabilitate ridicată. Acest afişaj trans reflectiv utilizază puterea soarelui pentru a asigura cea mai bună lizibilitate în orice situaţie şl chiar în zilele cu soare orbitor. În acest fel salvează energie în timpul zilei în aşa fel încât iluminatul LED de fundal trebuie aprins doar în condiţii de iluminare scăzută.

Aplicaţii Android
Sistemul de operare Android dă posibilitate utilizatorilor să-şi acceseze toate aplicaţiile lor favorite Android legate de activităţi în exterior şi să descopere şi mai mult pentru următoarea aventură, prin intermediul Google Play Store direct pe Monterra. Ei pot accesa aplicaţii profesionale (ex. Pentru agricultură sau cadastru) pentru a-şi îmbunătăţi eficienţa zilnică în teren. Una dintre cele mai populare aplicaţii recreaţionale de exterior din Europa, PeakFinder Alps, este chiar preinstalată pe Monterra şi îţi spune denumirea şi înălţimea munţilor din jurul tău.

Dublează-ţi Puterea
Sistemul modern de baterii duale al lui Monterra a fost special conceput pentru activităţi de exterior prelungite oriunde pe glob. Vei avea opţiunea să-ţi încarci acumulatorii litiu-ion înăuntrul unităţii sau flexibilitatea să treci pe baterii tradiţionale AA care sunt uşor de obţinut, dacă este nevoie. În acest fel Monterra îţi asigură o excelentă performanţă GPS timp de până la 22 de ore până la următoarea încărcare a bateriei.

Găseşte-ţi Capul Compas
Monterra aduce tehnologie de vârf la capitolul senzori, mulţumită receptorului său de înaltă sensibilitate dual-band GPS şi GLONASS, Monterra îşi găseşte poziţia repede şi menţine semnalul chiar în paduri dese şi văi adânci. Pentru a îmbunătăţi şi mai mult poziţionarea, deţine o busolă cu 3 axe cu accelerometru şi giroscop care indică direcţia utilizatorului chiar şi atunci când nu este orizontală sau când utilizatorul stă nemişcat. Odată calibrat, altimetrul său barometric are capacitatea să urmărească schimbările de presiune atmosferică pentru a indica cu precizie altitudinea şi poate de asemenea afişa modificările de presoiune atmosferică în timp, care îţi permite să fii informat despre modificările în starea vremii. Un senzor UV inclus te avertizează asupra expunerii la lumina soarelui ca să eviţi arsurile de piele, în special la altitudini înalte sau pe suprafeţe strălucitoare sau reflective.

Fotografii şi Sunet de Calitate
Monterra include o cameră digitală de 8 megapixeli cu autofocus care culege fotografii în culori clare, cu geo-tag-uri pentru navigare uşoară înapoi, plus o cameră video HD de 1080p HD cu blitz/lanternă LED. Apoi le descarci cu uşurinţă pe calculatorul tău sau le împărtăşeşti prin intermediul Garmin Adventures. Monterra are memorie internă din belşug plus un slot de card microSD™ pentru până la 64 GB de memorie adiţională. Monterra are de asemenea şi un radio FM intern pe care îl poţi asculta cu ajutorul căştilor.

Împărtăşeşte fără fir
Cu Wi-Fi, ANT+™, Bluetooth® şi NFC, Monterra îţi permite să împărtăşeşti datele tale, hărţi, waypoint-uri, track-uri, rute şi geocache-uri de până la 50 ori mai repede cu alte dispositive wireless compatibile. În plus, poţi împărtăşi fişiere mari, cum ar fi fotografii sau date de la lucrul în teren prin intermediul BaseCamp™ sau descărcându-le direct în calculatorul tău.

Adaugă Hărţi
Adăugarea de alte hărţi Garmin la Monterra este uşoară. Încarcă BirdsEye Select şi purcede la drum. Adaugă una dintre hărţile Garmin Topo de calitate şi explorează sălbăticia cu cele mai bune hărţi disponibile pentru regiunea respectivă sau încarcă-ţi hărţile tale GIS şi du-te la lucru.

Încarcă milioane de Geocache-uri
Nu mai este nevoie să le cauţi, să le alşegi şi să le planifici, doar descarcă-le pe toate odată. Monterra poate să reţină milioane de geocache-uri.
Descarcă fiecare cache de pe
OpenCaching.com. Încarcă cache-urile de pe GkSK vor fi acolo, fără hârtie, pentru fiecare cache. Citeşte descrierile complete, şpilurile şi înregistrările. Vizualizează fotografiile cache-urilor. Filtrează cache-urile după mărime, teren, dificultate şi tip. Conectează-te la cache-uri care au activată tehnologia chirp™.

3D MapMerge
Monterra este cel mai avansat instrument de cartare cu hărţi 3D personalizate care îţi permit să combini 2 hărţi - precum Topo, basemap sau imagini satelitare BirdsEye Select – şi apoi să vizualizezi această nouă şi unică hartă complet în 3D cu texture vizibile, prrecum dealuri, văi, lacuri şi păduri. De exemplu, combinaţi BirdsEye cu harta de bază cu relief umbrit. Apoi faceţi zoom in, pan out şi rotiţi harta 3-D map folosind multi-touch.

Planifică Următoarea Călătorie
Asumă-ţi controlul următoarei aventuri cu BaseCamp, software –ul care îţi permite să vizualizezi şi să organizezi hărţi, waypoint-uri, rute şi track-uri. Acest software gratuit de planificare a călătoriilor îţi permite chiar să creezi Garmin Adventures pe care să le poţi împărtăşi cu prietenii, familia sau colegii exploratori. BaseCamp afişează informaţii topografice de hartă în 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tău, inclusiv curbe de nivel şi provile de altitudine. El permite de asemenea transferul de hărţi raster de calitate ridicată pe dispozitivul tău atunci când achiziţionezi imagini din satelit BirdsEye Select sau Birdseye.

Mergi oriunde
Cu un listă de posibilităţi de montare compatibile, Monterra este gândit să fie folosit pe ATV-uri, în bărci, în mână sau în maşină. Folosiţi suportul de montaj auto pentru prompturi vocale şi instrucţiuni de rutare pas cu pas, sau pe cel robust pe motocicletă sau ATV.


Caracteristici Produs
*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da (cu hărţile detaliate opţionale)
*Busolă electronică: da (compensată în 3-axe)
*Ecran cu atingere: Da
*Altimetru barometric: da
*Camera foto: Da (8 MP cu autofocus şi 1080p/30fps video; LED flash; geo-tagging automat)
*Compatibil Geocaching: Da (fără hărţi de hârtie)
*Hărţi personalizate: da
*Fotografie de navigare (navigaţi cu fotografii etichetate geografic): da
*Calendar pescuit/vânătoare: Nu
*Informaţii soare şi lună: Nu
*Tabele flux: Nu
*Calculare zonă : Da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer de date cu unitati similare prin sistemul wireless: da
*Vizualizare fotografii: Da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da

În plus

*Tehnologia Bluetooth® wireless : Da
*Compatibil Wi-Fi: Da
*Compatibil ANT+™ : Da
*Suportă GNSS support: Da (GPS + GLONASS)
*Near Field Communication (NFC): yes
*Microfon: Da (intern pentru capturi audio)
*Suportă Multimedia (audio/video) : Da (MP3 player, video player, etc.)
*Senzor UV: Da
*Android® cu Google Play pentru personalizare completă
Recomandat pentru Drumetie
Ghid de marimi indisponibil momentan !

Adauga Review-ul tau

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produse similare

Ceas Calculator cu GPS si Centura Cardiaca Polar M400

Ceas Calculator cu GPS si Centura Cardiaca Polar M400

949,00 RON

899,00 RON

Ceas Suunto Ambit3 Run Black HR

Ceas Suunto Ambit3 Run Black HR

1.350,00 RON
Bratara Polar Loop 2 Sorbet Pink

Bratara Polar Loop 2 Sorbet Pink

549,00 RON
Curea Ceas Polar A360

Curea Ceas Polar A360

119,00 RON