Boxeri X-Bionic Combat Energizer

Cod produs: I020202


X-Bionic

Disponibilitate: Stoc epuizat

153,00 RON

Acest produs nu este disponibil momentan!

Scurta descriere

Boxeri de alergare X-Bionic Combat Energizer pentru barbati
Boxeri X-Bionic Combat EnergizerBoxeri X-Bionic Combat Energizer
Move your mouse over image or click to enlarge

  • Boxeri X-Bionic Combat Energizer
  • Boxeri X-Bionic Combat Energizer

Boxerii de alergare X-Bionic Combat Energizer pentru barbati, sunt niste boxeri care va ofera confortul necesar alaturi de cele mai noi tehnologii. Imbracamintea militara inovatoare este intotdeauna o buna alegere. Performanta de top a caracteristicilor de reglare a temperaturii, reduce partial transpiratia si astfel temperatura corpului este mentinuta la 37C chiar si in situatii critice. SweatTraps este tehnologia care previne transpiratia inca de la inceput, datorita structurii in valuri a materialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Datorita materialului care contine nervuri circulare, evaporarea transpiratiei si caldura in exces se realizeaza mult mai bine. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii. Muschii interiori ai coapsei sunt primii care transpira si sunt mai putin afectatati de frig. In aceasta zona, cu ajutorul Innerlap AirConditioning Zone izolarea termica este zero iar astfel se asigura o mai buna respirabilitate a tesutului, impiedicand acumularea transpiratiei si racind tesuturile aferente. HipHolder este o constructie speciala in zona taliei si asigura impiedicarea alunecarii materialului chiar si in cazul activitatii intense. Tehnologia 3D-BionicSphere System at the Tailbone ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, impiedicand acumularea acesteia. Aceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput. SoreStopperTexture este o textura speciala se afla pe interiorul materialului si care impiedica aparitia iritatiilor si a bataturilor.
Compresie: Medie
Izolatie: Usoara
Tabel Marimi:

Compozitie Tehnica:


74% Skin NODOR®
19% Poliamida
6% Elastane
1% Mythlan™
Materiale:


93% Poliamida
1% Polipropilena
6% Elastan
Tehnologii:


SweatTraps®


Pentru a preveni transpiratia excesiva inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Reducerea si evaporarea transpiratiei este acum mai rapida multumita tehnologiei Evaporation Surface Expander.
ISO-Pad™


ISO-Pad asigura o buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii.
Innerlap AirConditioning Zone®


Datorita faptului ca muschii interiori ai coapsei sunt primii care transpira si sunt mai putin afectatati de frig, aceasta tehnologie actioneaza in acea zona printr-o izolare termica zero iar astfel se asigura o mai buna respirabilitate a tesutului, impiedicand acumularea transpiratiei si racind tesuturile aferente.
HipHolder


Aceasta este o constructie speciala in zona taliei si asigura impiedicarea alunecarii materialului chiar si in cazul activitatii intense.
3D-BionicSphere® System at the Tailbone


Aceasta tehnologie ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, împiedicând acumularea acesteia. Aceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput.
SoreStopperTexture


Aceasta textura speciala se afla in interiorul materialului si impiedica aparitia iritatiilor si a bataturilor.
Instructiuni Spalare:
Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

Recomandat pentru Alergare
Tehnologie 3D-BionicSphere System at the Tailbone, HipHolder, Innerlap AirConditioning Zone, ISO-Pad, SoreStopperTexture, SweatTraps
Fit Mulat
Design No
Compozitie Material: 93% Poliamida, 1% Polipropilena, 6% Elastan
Membrana N/A
Impermeabilitate / Respirabilitate No
Greutate No
Ghid de marimi indisponibil momentan !

Adauga Review-ul tau

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Produse similare

Salomon Primary Jacket

Salomon Primary Jacket

469,00 RON
Tricou Corp Smartwool Merino 150 Short

Tricou Corp Smartwool Merino 150 Short

299,00 RON
Jacheta Mac in a Sac Origin

Jacheta Mac in a Sac Origin

219,00 RON
Sosete X-Socks Indoor

Sosete X-Socks Indoor

81,00 RON