Ascent - The mountain shop

X-Bionic

Bluza X-Bionic Energy Accumulator Extra Warm

Cod produs: I020106

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
X-Bionic
Pret:
626,00 lei

Descriere

Bluza de alergare X-Bionic Energy Accumulator Extra Warm Uw pentru barbati, ofera o excelenta protectie impotriva frigului. Echipa X-BIONIC a realizat Energy Accumulator Extra Warm, pentru utilizarea in medii foarte reci si pentru persoanele care sunt mai friguroase. Fata de Energy Accumulator, versiunea Extra Warm este realizata dintr-un material tricotat din fibre mai groase, care ofera un factor de izolatie superior. Tehnologia ZERO-Insulation asigura o aerisire mai eficienta si actioneaza asupra excesului de caldura iar astfel se evita riscul de supraincalzire. Scaderea temperaturii corpului in mod eficient, se realizeaza prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul, multumita tehnologiei 3D BionicSphere in the Chest Area. Reducerea si evaporarea transpiratiei este acum mai rapida, fiind realizata prin tehnologia SweatTraps. 3D-BionicSphere on the Back ajuta aerul cald sa fie retinut cu ajutorul canalelor integrate iar temperatura corpului sa fie mentinuta la un nivel optim. Tehnologia Air Guides contine un material, cu canale concepute dintr-o fibra speciala care conduce transpiratia si aerul cald catre exterior asigurand evaporarea. Tehnologia ExpansionRibs contine un material impletit, care se indoaie dupa articulatie si care pastreaza caldura corpului indiferent daca articulatia este intinsa la maxim, permitand miscarea libera a membrelor. In zonele cu pierderi calorice maxime, temperatura corpului este mentinuta prin structura in valuri a tehnologiei ISO-Shoulder. Tesatura X-Impact este o tesatura speciala care realizeaza o compresie optima a muschilor, oferind performante imbunatatite prin reducerea vibratiilor, scaderea pulsului, cresterea eficientei cardio-vasculare, protejarea articulatiilor si a ligamentelor, sustinand astfel organismul in momentele dificile.




Tabel Marimi:





Compresie: Inalta
Izolatie: Maxima




Compozitie Tehnica:


75% NanoCore™
15% Poliamida
7% Mythlan™
3% Elastan




Materiale:


90% Poliamida
7% Polipropilena
3% Elastan




Tehnologii:


3D-BionicSphere® System in the Chest Area


In urma studiilor realizate, s-a demonstrat ca zona pieptului este cel mai bun loc pentru reglarea temperaturii corpului, rapid si eficient. Fara sa creeze senzatia de racire, aerul proaspat provenit din 3D-BionicSphere ajuta la scaderea temperaturii corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul. Umezeala si aerul cald sunt evacuate prin aceasta structura fiind inlocuite cu aer proaspat.




AirConditioning Channel® with ZERO-Insulation


Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Aceasta ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona cea mai buna pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel, racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm.




SweatTraps®


Pentru a preveni transpiratia excesiva inca de la inceput, X-BIONIC a construit o structura in valuri care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata.




3D-BionicSphere® System on the Back


Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate iar temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim..




Air Guides®


Materialul contine niste canalele concepute dintr-o fibra speciala, care conduc transpiratia si aerul cald catre exterior, astfel realizandu-se evaporarea si mentinerea unei temperaturi optime a corpului.




ExpansionRibs™


Tehnologia ExpansionRibs contine un material impletit care se indoaie dupa articulatie si care pastreaza caldura corpului indiferent daca articulatia este intinsa la maxim, permitand miscarea libera a membrelor.




ISO-Shoulder™


Materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului.




X-Impact Technology


X-Impact Technology este o tesatura speciala care realizeaza o compresie optima a muschilor si ofera performante imbunatatite datorita reducerii vibratiilor, scaderii pulsului, cresterii eficientei cardio-vasculare, protejarii articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor, sustinand organismul in momentele cele mai dificile. Datorita compresiei graduale, tesuturile si muschii vor beneficia de nutrientii esentiali activitatii fizice intense.

 




Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER