Ascent - The mountain shop

X-Bionic

Bluza X-Bionic Energy Accumulator Evo

Cod produs: I020216

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.445
X-Bionic
Pret:
580,00 lei

Descriere

Bluza de drumetii X-Bionic Energy Accumulator Evo pentru barbati, este un produs de top care va pune la dispozitie cele mai noi tehnologii. Specialistii X-Bionic au avut nevoie de 3552 de zile de cercetare si dezvoltare pentru a realiza Energy Accumulator. Acest produs a fost recompensat in fiecare an cu trofee si premii internationale pentru design si rezultate de top. Cu Energy Accumulator EVO se optimizeaza fiecare caracteristica tehnica si fiecare detaliu, astfel imbunatatindu-se intregul sistem. In sporturile de performanta, fiecare sutime de secunda conteaza iar aici intervine X-Bionic. Zonele umerilor sunt marite, asigurand o compresie mult mai buna iar tehnologia 3D BionicSphere pastreaza timp de 15 minute racoarea sau caldura corpului. Evaporarea transpiratiei se face acum pe o suprafata cu 124% mai mare. Tehnologia ExpansionRibs ofera pentru o mai buna miscare, perne de aer cu 6 camere aditionale pentru izolatie si mobilitate protejand in acelasi timp si muschii. Prin ExpansionKnee, pierderile termice sunt oprite datorita constructiei stratului de valuri din material. AirConditioningSpot contine o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei oferind confort. Datorita ISO-Shoulder, zonele cu pierderi calorice maxime sunt izolate iar temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim. SweatTraps este tehnologia care previne transpiratia inca de la inceput, datorita constructiei structurii in valuri a materialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. AirComPlex-Zone ofera un plus de izolatie sub a 12-a vertebra toracica, in zona plexului solar, pe unde trec impulsuri nervoase care controleaza starea de bine a organismului. Aceasta zona sensibila este protejata de niste striatii speciale care mentin o perna de aer cald deasupra zonei. Prin aceasta tehnologie se asigura si evacuarea transpiratiei alaturi de o aerisire foarte buna.

 


Compresie: Inalta

Izolatie: Medie

 

Tabel Marimi:


 


 

Materiale:


90% Skin NODOR®

7% Mythlan™

3% Elastan

90% Poliamida

7% Polipropilena

3% Elastane



 


Tehnologii:


Extended ExpansionRibs® System:  ExpansionRibs ofera pentru o mai buna miscare, perne de aer cu 6 camere aditionale pentru izolatie si mobilitate protejand in acelasi timp si muschii. 


 



 

 


  

ExpansionKnee:  Tehnologia materialului, cu proprietati de indoire, ofera flexibilitate si izolare termica excelenta articulatiilor, datorita valurilor din material care retin aerul cald si opresc pierderile termice. 



 



 

AirConditioningSpot™ : Datorita faptului ca articulatia genunchiului transpira prima la inceperea activitatii sportive, materialul dispune de o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei, oferind confort.




 
ISO-Shoulder™ : Materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului.

 


 

SweatTraps®: Pentru a preveni transpiratia inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Reducerea si evaporarea transpiratiei este acum mai rapida multumita tehnologiei Evaporation Surface Expander.

 

 




AirComPlex-Zone: Aceasta tehnologie ofera un plus de izolatie sub a 12-a vertebra toracica, in zona plexului solar, pe unde trec impulsuri nervoase care controleaza starea de bine a organismului. Aceasta zona sensibila este protejata de niste striatii speciale care mentin o perna de aer cald deasupra zonei. Prin aceasta tehnologie se asigura si evacuarea transpiratiei alaturi de o aerisire foarte buna.


3D-BionicSphere® System at the Tailbone: Tehnologia 3D-BionicSphere® System at the Tailbone ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, impiedicand acumularea acesteia. Aceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput.




Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

  


Produse similare

Lasting Pantaloni First Layer Outdoor Barbati Wito Gri

Lasting Pantaloni First Layer Outdoor Barbati Wito Gri

Pret redus 157,00 lei

Pret recomandat: 225,00 lei

Patagonia Hanorac Outdoor Barbati Capilene Thermal Hoody Negru

Patagonia Hanorac Outdoor Barbati Capilene Thermal Hoody Negru

Pret redus 639,00 lei

Pret recomandat: 799,00 lei

Marmot Geaca Outdoor Barbati Mitre Peak Gore-Tex Bleu

Marmot Geaca Outdoor Barbati Mitre Peak Gore-Tex Bleu

Pret redus 1.125,00 lei

Pret recomandat: 2.250,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER